jueves, 15 de enero de 2009

Los Rojals y el Constancia de Inca

No nos queremos colgar medallas de la noticia, no es nuestra intención. Paraules a la gespa, la web de Tomeu Celià ha publicado una carta de Sergi Rojals (jugador del Ferriolense) sobre un problema de impago del Constancia a Sergi (antiguo jugador inquer), y que ha salpicado años después a su hermano Marc, que ha tenido que abandonar la disciplina de Carlos Martínez para fichar por el Masnou de Catalunya. Repetimos que no queremos informar sobre la noticia, la web de Tomeu Celià sale todo explicado muy claro sobre lo ocurrido; Lo que sí queremos es sumarnos y apoyar a esta lucha de Sergi Rojals contra el Constancia. No hay derecho a que se juegue de esta manera con los jugadores tanto deportivo como económicamente, tampoco hay derecho a que se juegue con la historia de un club como el Constancia, que por culpa de unos dirigentes "ladrones" está manchando el nombre de este club tan seguido en nuestras islas. No hay derecho, y todos tenemos que estar unidos ante estas canalladas.
Desde nuestro blog, queremos dar nuestro apoyo a los hermanos Rojals. Nosotros te creemos Sergi.

8 comentarios:

  1. son unos impresentables este club de inca...deben mucho dinero a muchos jugadores que han pasado por alli,menos mal que el año pasado denunciaron si no seguiria la historia y este año pasará mas de lo mismo...menudos vende motos!
    un saludo y mucho animo a los hermanos Rojals estoy con vosotros denunciar!!

    ResponderEliminar
  2. El Constancia no se merece tener esta pandilla de ineptos!!!!Se fichan jugadores inqueros para salvar el carro (cobrando menos), i al final como siempre, marginados i puteados, i van a buscar jugadores de fuera, que no los pueden pagar. TENEIS LO QUE OS MERECEIS.

    ResponderEliminar
  3. No se que vos pensau...El constància d'Inca és un bon equip, però per desgràcia no té tants aficionats com el Reial Madrid o el Barcelona, així q els dirigents poc diners poden robar, si no ha d'haver ni un duro!Ames,si els equips com el Real Madrid li fecin cas a aquest homo i tota la plantilla fos de Madrid, no guanyarien ni a nel constància. Esper que aquest que demana jugadors d'inca, sigui un bon aficionat i q i vagi cada diumenge x animar a l'equip d'Inca, xq poca gent va a veure els partits, i que comenci a xerrar el Mallorquí si tant d'Inca es i no vol a gent d'afora. Suposo que a tot Inca li agradaria que els jugadors fossen tots inqueros, però si fos així alomillor perdrien i baixarien de categoria, i també hauria queixes, dóna igual lo q facin la qüestió és queixar-se. El basket d’Inca no crec que tengui cap jugador inquer i sa gent de inca va a veure es partits i d'aquesta manera l'equip de basket te dobers x pagar als jugadors. L'afició també vol veure a l'equip guanyar, i per això s'intenta fixar a jugadors bons, siguin d'on siguin,xq hi ha altres jugadors que tenen dret a jugar. I als Rojals aquests, si tan malament ho fan els del constància que es presentin per a presidents i administrin ells els diners que no hi ha ( ni en el constància ni en qualsevol altre equip d'aquestes categories) i a mem com va.

    ResponderEliminar
  4. X cert, si els jugadors de Inca volen jugar a nes constància que juguin sense cobrar, q o facin x s seva ciutat, no crec q no els deixin jugar si no cobren.Aqui lo que volen es cobrar, i segur q ni a que no son de Inca que cobren molt menos.

    ResponderEliminar
  5. visca el constància,l'unic impresentable que hi ha al constàcia és en Torres.

    ResponderEliminar
  6. visca el constancia! Aquesta temporada arrasaran!anims!

    ResponderEliminar
  7. ja som liders com el barça practicam dels millors futbol del mon

    ResponderEliminar
  8. enguany el pp i el mallorcá baixaran

    ResponderEliminar